• #

Ecovulović

Preduzeće ecovulovic u svom vlasništvu poseduje dve cng(metan) stanice za putnička i teretna vozila u Kragujevcu i Nišu.
U Kragujevcu u okviru cng stanice se nalazi takodje i benzinska stanica,tehnicki pregled za putnicka i teretna vozila i autoperionica.

Kompletna usluga

Kompletna usluga

Preduzeće Ecovulović u okviru svog poslovanja pruža usluge u prodaji naftnih derivata kao i prirodnog komprimovanog gasa. U sklopu kompleksa se nalazi tehnički pregled za putnička I teretna vozila kao I perionica za putnički program.

Sigurnost, ekologija i ekonomičnost

Sigurnost, ekologija i ekonomičnost

Sigurnost, ekologija I ekonomičnost predstavljali su osnovne principe pri formiranju ovog preduzeća. Upotrebom kompresorska stanica marke SAFE za distribuciju prirodnog komprimovanog gasa sa pratećom opremom postiže se maksimalna brzina punjenja, minimalna potrošnja električne energije kao i velika pouzdanost sa minimalnim rizicima za zastoj radi održavanja.

Zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine

Primenom komprimovanog prirodnog gasa za koji se koriste oznake KPG I CNG smanjuje se emisija izduvnih gasova i znatno utiče na očuvanje životne sredine, pa je u skladu sa tim Evropska komisija1998. godine pokrenula razvojni projekat NGVeurope sa ciljem razvoja vozila na prirodni gas I kompresorskih stanica, promocije I ispitivanje ovih vozila posebno u pogledu emisije izduvnih gasova. Naš plan je da radimo na popularizaciji vozila sa pogonom na prirodni komprimovani gas I time direktno utičemo na osnovno načelo – zaštita životne sredine, kao I da radimo na proširenju mreže infrastrukture.

Adresa

Ecovulović
Dragoslava Srejovića 55, 34000 Kragujevac
Dimitrija Tucovića bb, 18000 Niš

Kontakt

Telefon: 034/335-798
Fax: 034/335-071
Email: office@vulovictransport.com
Email: ecovulovic@vulovictransport.com