• #
  • #

Dobrodošli na Maz Srbija

Proizvodnja kamiona, autobusa i prikolica

Saradnja

Saradnja

Formiranje preduzeća MAZ SR doo predstavlja rezultat dugogodišnje saradnje sa beloruskom fabrikom OAO MAZ sa sedištem u Minsku. Saradnja je otpočela kupovinom gradskih niskopodnih autobusa marke MAZ, a ubrzo nakon toga, tokom 2005. godine potpisan je dilerski ugovor koji se odnosio na prodaju kompletne tehnike fabrike OAO MAZ Minsk. Usledile su aktivnosti montaže kamiona I autobusa u Kragujevcu, što je rezultiralo potpisivanjem novog ugovora o sklapanju vozila marke MAZ.

Autobusi na gas

Autobusi na gas

Naš tim stručnjaka je uspešno realizovao projekat proizvodnje gradskog niskopodnog autobusa sa pogonom na prirodni komprimovani gas. Autobus MAZ BIK 203 CNG-S predstavlja krunu saradnje sa fabrikom OAO MAZ, obzirom da je formiran na bazi šasije autobusa MAZ 203 uz saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima iz kompanija poput Cummins Inc., Allison transmission, Dynetek Industries Limited / Luxfer Group, Swagelok I sl. Životna sredina I njena zaštita predstavljaju važne teme za našu kompaniju I sastavni su deo svake oblasti poslovanja I aktivnosti. Proizvodnja autobusa MAZ BIK 203 CNG-S predstavlja praktičan primer naše težnje za očuvanjem životne sredine, obzirom da se upotrebom prirodnog komprimovanog gasa drastično smanjuje emisija izduvnih gasova.

Podrška

Podrška

Naša vizija stvaranje stalne prednosti na tržištu obezbeđujući svojim korisnicima, saradnicima I poslovnim partnerima kvalitetan proizvod I jaku servisnu podršku. Smatramo da prodaja MAZ tehnike u količini od preko 500 vozila, zajedno sa kvalitetnom servisnom podrškom predstavlja sjajnu referencu prema našim korisnicima.

Proizvodi

Adresa

MAZ Srbija
Dragoslava Srejovića 55
34000 Kragujevac

Kontakt

Telefon: 034/335-830
Fax: 034/335-071
Email: office@vulovictransport.com